پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در همایش تجلیل از بانوان سازمان بازرسی شهرداری تهران به ایراد سخنرانی پرداخته و با اشاره به اهمیت خدمت به مردم و نظام اسلامی اظهار داشت: در فرهنگ اسلام خدمت به مردم ارزش بسیار بالا و ثواب فراوانی دارد؛ از پیامبر اکرم(ص) در مورد بهترین مردم سوال شد که آن حضرت بهترين مردم را نافع ترين آنها برای مردم معرفی نمودند.
وی گره گشایی از امور مردم را امر بسیار مهمی عنوان کرده و افزود: در روایات ائمه معصومین علیهمالسلام آمده است که اگر فردی مشکلی از مردم را حل کند، خداوند دهها مشکل او را در دنیا و آخرت حل خواهد کرد.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث بر عدم تعلل و تسریع در خدمت به مردم تأکید کرده و با اشاره به آیاتی از قرآن کریم و روایاتی از ائمه معصومین علیهم السلام تصریح کرد: متأسفانه گاهی برخی گناهان مانند تعلل در خدمت به مردم که مصداق ظلم و حق الناس است، آنگونه که باید مورد توجه قرار نمی گیرد در حالی که این گناهان از دیدگاه اسلام در زمره گناهان بزرگ به شمار آمدهاند.
وی ادامه داد: کارگزاران نظام اسلامی باید به این نکته مهم توجه نمایند که این مسئولیت ها امانت های الهی هستند، لذا باید امانتدار بوده و در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارند و حتی اگر در مواقعی امکان رفع مشکلی وجود نداشت با روی خوش و اخلاق حسنه با مردم برخورد و آنان را اقناع نمایند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) طبق مبانی اسلام، تفحص و تجسس در زندگی مردم را حرام عنوان کرد و عیب جویی از مردم را امری مذموم دانسته و با اشاره به روایاتی از ائمه معصومین علیهم السلام در این خصوص اظهار داشت: عمر انسان کوتاه است و هیچ فردی نسبت به مدت طول عمر خود آگاهی ندارد لذا انسان نباید نعمت های جاودان سرای آخرت را با زندگی کوتاه و نامطمئن مادی دنیا معاوضه کند از این رو همگان باید در طرح مطالبی که نسبت به آن اطمینان ندارند و بر پایه گمان است دوری کنند تا آبروی افراد ریخته نشود چراکه اسلام به دنبال حفظ آبرو و اصلاح انسان ها است.
وی با اشاره به اهمیت رفتار صحیح با مردم ابراز داشت: برخی از نارضایتی ها که گاهی در جامعه پیش می آید به دلیل بعضی از برخوردهایی است که با مردم در ادارات صورت می گیرد مردم توقع دارند در نظام اسلامی علاوه بر حل مشکلات بر مبنای اخلاق اسلامی با آنها رفتار شود.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، در پایان با تأکید بر اهمیت اخلاص در تمامی امور خاطر نشان ساخت: علما و بزرگان از رهگذر اخلاص در عمل و توجه به رضای خداوند به مقامات عالی رسیدند، از این رو همگان باید در هر جایگاه و هر مسئولیتی برای جلب رضایت الهی کار کنند تا لحظه لحظه کارشان تبدیل به عبادت شود.