پايگاه اطلاع رسانى آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع):
عباس سلیمی گفت: در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی باید سبک زندگی اسلامی و حاکمیت فرهنگ قرآنی در دستور کار مراکز آموزش قرآنی قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومى آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع)، خادم القرآن عباس سلیمی در مراسم تجلیل از حافظان کل قرآن کریم مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) که در تالار شیخ صدوق(ره) برگزار شد، گفت: امروز به لطف خداوند آمار حافظان آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به 254 نفر میرسد که دهها نفر دیگر در شرف حفظ قرآن کریم هستند و بیش از 50 نفر دیگر از حافظان ده جزء قرآن هستند.
معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) افزود: از 20 نفر حافظان قرآنی که امروز تجلیل میشوند، 13 نفر از بانوان و دختران و 7 نفر از طلاب برادر حوزه علمیه هستند، همچنین از دو چهره قرآنی و قاریان ممتاز که از خادمان حرم حضرت عبدالعظیم(ع) هستند، به نامهای مجتبی محمدبیگی و حسن موحدی و یکی از حافظان قرآن روشندل این آستان به نام زهرا خلیلی که در مسابقات ملی و بین المللی افتخار آفریدند، تجلیل میشود.
سلیمی با اشاره به محدودیتهای شدید مالی در زمینه بودجه قرآنی با تشکر از حمایتهای آستان در راستای حرکتهای قرآنی، عنوان کرد: مرکز قرآنی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) درباره فعالیتهای قرآنی با مراکز قرآنی نظیر سازمان اوقاف، دارالقرآنهای بقاع متبرکه، مرقد مطهر امام راحل، فرهنگسراها و مؤسسات خیریه در تهران و خارج تهران همکاری موثری داشته است.
معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: تابستان امسال در جریان برگزاری 130 کلاس قرآنی 2250 نفر از قرآن آموزان تحت آموزش قرار گرفتند، در کنار این آموزشهای کلاسیک، جلسات سنتی انس با قرآن نیز در مسجد جامع آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در ترم تابستان امسال از 55 نفر از استادان قرآنی آقا و خانم در این مرکز قرآنی جهت امر آموزش استفاده شده است، اظهار کرد: آموزش مفاهیم و تدبر در قرآن از رویکردهای اصلی آموزشی این مرکز بوده است و طی سه مراسم اختتامیه باشکوه از 380 نفر از قرآن آموزان نمونه و برتر مرکز قرآنی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بیان کرد: در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی شایسته است سبک زندگی اسلامی و حاکمیت فرهنگ قرآنی در دستور کار مراکز آموزش قرآنی قرار گیرد، زیرا این مسئله مقدمه رسیدن به زندگی طیبه قرآنی است.
وی در پایان با استناد به روایتی از پیامبر(ص) خاطرنشان کرد: حضرت می فرمایند زمانی که یک حامل و حافظ قرآن از دنیا میرود، خداوند به زمین وحی میکند که مبادا از گوشت پیکر و اندام او تناول کنی و زمین در پاسخ میگوید چگونه گوشت بدن او را تناول کنم در حالی که گنج تو در سینه او به ودیعت نهاده شده است؛ لذا حافظان و قاریان قدر خود را دانسته و از این گوهر ناب پاسداری کنند.