پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع):
حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه استان تهران به ایراد سخنرانی پرداخته و با اشاره به برخی آیات قرآن کریم که بیانگر وظایف علماء در عصر غیبت است، اظهار داشت: روحانیت در عصر غیبت، وظایف گسترده و جامعی همچون توسعه علمی، تهذیب نفوس، توسعه عدالت اجتماعی و... بر عهده دارد تا بدین طریق جاذبه های اسلام برای مردم نمایان گردد و مردم به اسلام رغبت بیشتری پیدا کنند.
وی با اشاره به روایات تبیین کننده ویژگی های حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) تصریح کرد: در زمان ظهور حضرت حجت(عج)، توسعه عمرانی و آبادانی، توسعه امنیت اجتماعی و عمومی و توسعه علمی از مواردی است که در روایات از برنامه های حکومتی امام عصر اواحنا فداه برشمرده شده است. این ویژگی ها نمایانگر آن است که در زمان غیبت نیز روحانیت شیعه باید در این راستا حرکت کند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) لزوم نگاه و رویکرد بین المللی به حوزه دین را امری ضروی توصیف کرده و افزود: جهان امروز متفاوت از گذشته است و دائره علوم بسیار گسترش پیدا کرده؛ اگر روحانیت به علوم مختلف احاطه نداشته باشد، نمی تواند پاسخگوی نیازهای مردم سرتاسر جهان باشد و این امر نیازمند بهره مندی هرچه بیشتر روحانیت از علوم و شیوه های جدید، پرداختن به الگوهای بیان شده در روایات و برنامه ریزی دقیق است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به شبهات روزافزون دشمنان اسلام در فضای مجازی و لزوم پرداختن بیش از پیش حوزه های علمیه به مسئله تهدیدات فکری و عقیدتی در دنیای کنونی و شناخت ادیان و مکاتب دیگر تصریح کرد: امروز تسلط مبلغین به مسائل روز و اهمیت موضوع زمان شناسی برای پاسخگویی به انبوه شبهات موجود بیش از گذشته احساس می شود.
وی دین اسلام را دین مترقی و دارای برنامه برای تمام ابعاد زندگی بشر توصیف کرده و ابراز داشت: در میان ادیان تنها اسلام است که در تمامی بخش های زندگی بشر دارای برنامه و رهنمود است، بر همین اساس روحانیت باید این نگاه و برنامه جامع اسلام را برای دنیای امروز تبیین کند که این امر نیازمند برنامه ریزی های دقیق است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) بسترسازی در راستای نشر اسلام در جهان را امری ضروری عنوان کرده و تصریح کرد: پرورش مبلغان مسلط به معارف اهل بیت و آشنا با علوم روز و زبان های زنده دنیا و تألیف و انتشار کتب شیعی با زبان و ادبیات امروز جهان باید یکی از مهمترین راهبردهای تبلیغی حوزه باشد.
وی با اشاره به برخی نقل قول های سُست در منابر و همچنین اقدامات وهن آلود در مجالس عزاداری سیدالشهداء تصریح کرد: متأسفانه این گونه اقدامات در رسانه ها و شبکه های اجتماعی به سرعت منعکس می گردد و علاوه بر اینکه این دست از مطالب سُست در اسلام جایگاهی ندارد، موجبات بهره برداری معاندین علیه اسلام را نیز فراهم می آورد؛ لذا باید با تمام توان تلاش کنیم تا از این آسیب ها جلوگیری کنیم و بهانه به دست دشمنان داده نشود.